Veća, odvažnija i dinamičnija.

Zahvaljujući novom futurističkom izgledu, dinamičnijoj prisutnosti na cesti i većem životnom prostoru za sve vaše avanture, ovaj odvažni i unaprijeđeni SUV nudi vam vrhunsku pametnu tehnologiju u kombinaciji s najširim izborom pogonskih sklopova u ovom segmentu vozila. Pronađite savršenu KONU koja se uklapa u vaš život.

 

 

 

Više mjesta za više mogućnosti.

Za razliku od konvencionalnog načina rada, prvo smo razvili električnu verziju potpuno nove KONE, a ljepotu te inovacije možete vidjeti u svakoj varijanti. Elegantno oblikovana potpuno nova KONA ima čisti, prepoznatljivi prednji dio i aerodinamične linije koje ističu futuristički stil. Sada veća i odvažnija, razvila se u veći SUV s uvećanim dimenzijama koje jačaju njen legendarni robusni dizajnerski identitet.

Čist, prepoznatljiv prednji dio naglašen je svjetlom Seamless Horizon koje se proteže cijelom širinom za dinamičniju prisutnost na cesti.

Saznajte više

Kako bi pružila maksimalni životni prostor, potpuno nova KONA je evoluirala, postala šira i duža te povećala prostor za noge i ramena u drugom redu.

Napredna pametna tehnologija.

Zbog impresivnog raspona najsavremenije pametne tehnologije, potpuno nova KONA postavlja nove standarde u segmentu subkompaktnih SUV-ova. Uživajte u najnovijim načinima povezivanja i pametnim praktičnim dodacima potpomognutim vrhunskim sigurnosnim sistemima i sistemima za pomoć u vožnji. Ovo je i prvi Hyundai koji ima napredno ažuriranje softvera online - Over The Air (OTA). Uz potpuno novu KONU, u Europi će biti lansiran i digitalni ključ.

Otkrijte Hyundaijeve napredne sisteme pomoći vozaču Smart Sense i sigurnosne dodatke.

Saznajte više

Istražite novu razinu povezanosti potpuno nove KONE.

Saznajte više

5-godišnja garancija s neograničenom kilometražom.

Kao i svaki Hyundai, Nova Kona napravljena je prema najvišim mogućim standardima kvalitete. Tu kvalitetu podupiremo 5-godišnjom garancijom sa neograničenom kilometražom kako biste mogli uživati u stvarima koje volite u životu, a da ne morate brinuti o svom automobilu. Povrh toga, litij-ionska polimerna baterija visokih performansi zaštićena je garancijom od 8 godina ili 160.000 km, što god nastupi prije. Uživajte u dodatnoj bezbrižnosti koju vam daje jedna od najboljih garancija u industriji – kao standard.

Cjenovnik, tehničke karateristike, katalog

Dokument Naziv Link
PDF dokument Cjenovnik KONA
PDF dokument Cjenovnik KONA Hybrid
PDF dokument Katalog KONA
PDF dokument Specifikacije KONA