Sigurnost bez kompromisa

Izborom originalnih Hyundai rezervnih dijelova, odabrali ste i visok nivo kvalitete i sigurnosti. Svi originalni rezervni dijelovi su proizvedeni prema visokim Hyundai standardima i identični su dijelovima ugrađenim pri prvoj ugradnji u vozilo. Za sve rezervne dijelove kupljene i ugrađene u ovlaštenoj Hyundai servisnoj mreži osigurana je garancija od 12 mjeseci ili 20.000 km. Ova garancija čini Vašu odluku o kupovini rezervnih dijelova najisplativijom. Posebno razvijenim software-om (Microcat) definirani su najsitniji detalji svih vozila, što predstavlja nezamjenjivu pomoć prilikom proračuna potreba i plasiranja narudžbi rezervnih dijelova, uređaja i opreme. Orginalni rezervni dijelovi se mogu nabaviti za bilo koje godište Hyundai vozila, bez obzira gdje je proizvedeno.

 

Originalna dodatna oprema

Osim rezervnih dijelova u ponudi je i bogat asortiman dodatne opreme za Hyundai vozila.

 

Snabdijevanje rezervnim dijelovima

Hyundai Auto BH raspolaže vlastitim skladištem rezervnih dijelova gdje su, za promptnu isporuku, na raspolaganju gotovo svi vitalni sklopovi i potrošni materijal (više od 5.000 pozicija; ukupna vrijednost cca. 1 000 000 KM). Centralno skladište za Istočnu Evropu nalazi se u Mađarskoj. Redovna doprema (popuna vlastitog skladišta) vrši se 7-dnevno, a u posebno hitnim slučajevima, svaki dio (putem internacionalne mreže kurirskih službi) doprema se u Sarajevo u roku od 3-4 dana.

 

Kako prepoznati original?

Provjerite logotip originalnih Hyundai dijelova na pakovanju. Hyundai originalni rezervni dijelovi prodaju se isključivo u ovlaštenoj Hyundai mreži.