Savršen za male prostore i velike trenutke

Na gradskim ulicima često vlada poprilična gužva, pa kada je riječ o vožnji kroz uske raskrsnice ili parkiranju u uskim parking mjestima, svidjet će vam se kako je jednostavno upravljanje ovog pametnog gradskog automobila. Dug samo 3,67 metara i širok 1,68 metara, potpuno novi i10 kombinira kompaktni vanjski dio s prostranom unutrašnjosti.Dakle, bez obzira jeste li paralelno parkirali u saobraćaju ili spakovali puno prtljage za bijeg tokom vikenda, potpuno novi i10 pruža vam puno prtljažnog prostora i fleksibilnost koja vam omogućuje život sa stilom.

Card image cap

Dinamičan i Elegantan

Svojim fluidnim linijama i mišićavim kontrastima, novi i10 privlači pažnju dinamičnim dizajnom kojeg nema niko u klasi.

Card image cap
Vodeća povezivost u klasi

Uživajte u vodećoj povezivosti u klasi sa novim 8” ekranom osjetljivim na dodir i Bluelink povezanim automobilskim uslugama – upravljajte telefonom putem pametnog telefona ili glasom

Card image cap
Više sigurnosti i bezbrižnosti

Potpuno novi i10 dolazi sa jednim od najpotpunijih paketa aktivne sigurnosne tehnologije u svojoj klasi, uključujući Hyundai SmartSense – naši najsavremeniji napredni sistemi pomoći vozaču.

Izgleda dobro, prevozi još bolje

Otkrijte inspiraciju koja stoji iza dizajna

Inspiriran oblikom ljudskih mišića odjevenih u sportsku odjeću, glatko mišićava karoserija oblikovana je tako da pruža maksimalan unutarnji prostor. Odražavajući ovu inspiraciju, dizajn i10 predstavlja komplementarni kontrast mekih površina i oštrih linija koje daju automobilu nježan tehnički izgled. U unutrašnjosti dizajneri uravnotežuju atletski stil s prostranošću i praktičnošću.

Promenite svoj pogled na svet

Odvažan novi izgled

Uz lepršave linije i mišićave kontraste, potpuno novi i10 ima dinamični novi izgled koji u tren oka privlači poglede. Sprijeda, široka crna rešetka i isklesana prednja svjetla daju dojam da se radi o sportskom automobilu. Unutar moderne nove kabine, precizni uzorci, svježe teksture i najnovija multimedijska tehnologija pružaju čisti i moderni izgled.

Card image cap
Uživajte u vodećoj povezivosti u klasi

S najvećim ekranom u svojoj klasi i naprednim mogućnostima povezivanja poput Bluelink®, Apple CarPlay™ i Android Auto™, lako je ostati povezan. Bluelink® vam omogućuje kontrolu automobila pomoću pametnog telefona ili glasa zahvaljujući online prepoznavanju glasa.

Card image cap
Sveobuhvatna tehnologija aktivne sigurnosti

Uz Hyundai SmartSense, naše najsavremenije napredne sisteme pomoći vozaču, potpuno novi i10 nudi jedan od najopsežnijih paketa aktivne sigurnosne tehnologije u svojoj klasi – osmišljen kako bi vam pružio više sigurnosti i mira.

5 godina garancije i neograničen broj kilometra

Kao i svaki Hyundai, potpuno novi i10 napravljen je prema najvišim mogućim standardima kvalitete, a tu kvalitetu podupiremo i petogodišnjom garancijom sa neograničenim brojem kilometara kako biste mogli uživati u stvarima koje volite u životu, a da ne morate brinuti o svom automobilu. Uživajte u dodatnom bezbrižnom stanju koje vam pruža jedna od najboljih garancija u auto industriji – kao standard.

Cjenovnik, tehničke karateristike, katalog

Dokument Naziv Link
PDF dokument | Cjenovnik i10
PDF dokument | Katalog i10
PDF dokument | Dodatna oprema i10 Uskoro