AUTO START

AUTO START je firma u potpunosti u privatnom vlasništvu, registrovana je kao društvo ograničene odgovornosti 1999. godine.

Godine 2009. AUTO START d.o.o. postaje ovlašteni distributer i serviser vozila HYUNDAI za Hercegovačko-neretvanski kanton, koji svoju djelatnost provodi kroz moderan i funkcionalan autosalon u Vrapčićima kod Mostara, u neposrednoj blizini magistralnog puta M-17.

Intenzivan rad na povećanju kvalitete te praćenje potreba kupaca opravdava tvrdnju da za ponuđenu cijenu kupac dobiva optimalan i pouzdan proizvod i uslugu.

Osim prodaje vozila Hyundai mi smo i ovlašteni serviser za Hyundai, rent-a-car, te usluge servisiranja putničkog i dostavnog programa ovlaštenom univerzalnom dijagnostikom BOSCH za sve modele. Posjedujemo i vučnu službu. U našoj zgradi nalazi se prodavnica auto dijelova, kao i moderno opremljeni caffe, koji je namijenjen prvenstveno našim klijentima dok čekaju servis.

Kako bi se uvjerili da sve prije rečeno odgovara istini pozivamo Vas da posjetite naš auto salon, gdje će vam prodajni i servisni savjetnici firme upriličiti potpunu prezentaciju traženog modela vozila, predložiti načine finansiranja uz obaveznu ponudu probnih vožnji, te obrazložiti načine optimalnog održavanja vozila.

Vrata našeg auto salona za sve potencijalne kupce uvijek su u statusu "dani otvorenih vrata" - dobrodošli.