Period trajanja akcije: 27.07. – 31.08.2020. godine

Kada ste zadnji put napravili servis klime?
Klimu kao i cijeli automobil potrebno je redovno održavati, a ljeto je idealan period za dezinfekciju isparivača i ventilacionih kanala vašeg klima uređaja, vrlo je važno izvršiti dezinfekciju ventilacijskih kanala te eliminisati širenje neugodnih mirisa i gljivica koje se nakupljaju. Pored toga je bitno i obavezno zamijeniti filter kabine (peludni filter) svake godine.

Zašto je bitno zamjeniti filter kabine?
Problem s neugodnim mirisom iz ventilacije se najčešće riješava redovnom promjenom filtera kabine, te dezinfekcijom sistema. U filteru se nakupljaju čestice koje smanjuju propusnost zraka, te koje trulenjem stvaraju neugodan miris. Redovitom zamjenom filtera kabine izbjeći ćemo ovaj scenarij, a neugodne mirise, gljivice i bakterije iz sistema otklanjaju se dezinfekcijom.

Zbog svega navedenog Hyundai svake godine pripremi posebnu akciju upravo za vaše klima uređaje prema slijedećim uslovima:

  • Dezinfekcija isparivača i ventilacionih kanala + provjera količine gasa u sistemu klime 59,90 KM
  • Pregled i punjenje sistema klime sa Y134A 29,90 KM
  • Pregled i punjenje sa gasom R1234YF 0,6 KM/gram
  • Dezinfekcija ventilacionih kanala 14,90 KM
  • Osvježivač putničke kabine 9,90 KM

Izborom bilo kojeg od navedenih paketa ostvarujete 15% popusta na filter kabine!Zakažite svoj termin na vrijeme na 033 290 025 ili emailom na prijemvozila@hyundai.ba.