Dizajn koji se ističe.

Sve oštre linije i upadljive proporcije, potpuno novi BAYON doista se izdvaja iz mnoštva. Moderan i elegantan, elegantno kombinira Hyundaijevo nagrađivano SUV naslijeđe s vizualno zapanjujućom interpretacijom našeg dizajnerskog jezika Sensuous Sportiness.

Umjetnička inspiracija
Umjetnost iz cijele Europe nadahnuta BAYON-om.

Kako bismo proslavili svjetsku premijeru BAYON-a, pozvali smo 9 različitih umjetnika iz cijele Europe da stvore jedinstvena umjetnička djela nadahnuta njegovim dizajnom. Ideja za kampanju potekla je iz jedinstvenih karakteristika modela: to je prvi Hyundaijev model razvijen posebno za Europu – a njegov prepoznatljiv dizajn, koji uključuje Hyundaijev identitet dizajna ‘Sensuous Sportiness’ – služio je kao izvor umjetničke inspiracije.

Oštrim izgledom i integracijom Hyundaijevih elegantnih SUV ključnih elemenata dizajna, BAYON's ima snažan elegantni dizajnerski stav.
Jedinstven i samopouzdan, njegove snažne linije i svjetla u obliku strelice živahna su interpretacija Hyundaijevog identiteta Sensuous Sportiness dizajna.

Oštrim izgledom i integracijom Hyundaijevih elegantnih SUV ključnih elemenata dizajna, BAYON’s ima snažan elegantni dizajnerski stav. Jedinstven i samopouzdan, njegove snažne linije i svjetla u obliku strelice živahna su interpretacija Hyundaijevog identiteta Sensuous Sportiness dizajna – definiranog skladom proporcija, arhitekture, stila i tehnologije.

Svjetla u obliku strelice i široka rešetka usklađuju se s glatkom trakom za usis zraka i uskim LED dnevnim svjetlima na vrhu dajući prednjoj strani jedinstven izgled.

Dinamična bočna strana privlači poglede na snažne grafičke karakterstike, snažni oblik c-stuba i sportski profil u obliku klina.

Zadnja kombinovana svjetla u obliku strelice povezana su crvenom linijom. Smještena daleko sa strane, pojačavaju vizualni dojam širine.

Izrazi se. Vaš automobil. Vaše boje.

Možete odabrati između ukupno devet vanjskih boja koje nadopunjuju privlačnu siluetu vašeg potpuno novog BAYONA, uključujući novu boju: Mangrove Green Pearl. Povrh toga, opcija dvobojnog krova i odgovarajućih kutija retrovizora u Phantom Black boji omogućuje vam daljnje prilagođavanje nekih kombinacija boja koje će se izraziti i stvoriti automobil savršeno prilagođen vašem ukusu.

Snažnim fokusom na maksimiziranje udobnosti putnika i povećanje prostora prtljažnika, Hyundaijevi dizajneri stvorili su izvrsnu, modernu atmosferu unutar potpuno novog BAYONA. Inspirisana oblicima iz prirode, vrata se elegantno nastavljaju na instrument tablu. Skulptura vrata savršeno se podudara s dijelom table s instrumentima, a LED osvjetljenje raspoloženja postavlja suptilan, ali sofisticiran plavi naglasak u kokpitu.

Svidjet će vam se viši položaj sjedenja, a ta udobnost ide ruku pod ruku sa stilom – ulazak i izlazak iz visokokvalitetnih sjedišta od tkanine lijepo je i jednostavno.

Elegantne vodoravne oštrice daju istaknutoj tabli nekonvencionalno moderan izgled, naglašavajući gladak i širok dizajn prednje maske.

Ostanite u kontroli i povezani s preklopnim komandama sportskog upravljača.

10,25 ” digitalni klaster i centralni ekran osjetljiv na dodir vizualno su kombinirani za elegantan visokotehnološki izgled i vrhunsku upotrebljivost s funkcijom podijeljenog ekrana.

Suptilni naglasci unutrašnjosti za opuštajuću atmosferu.

Unutar potpuno novog BAYON-a, mirni koncept boja i obloga sa suptilnim naglascima stvara mirnu atmosferu koja vam pomaže da se opustite i usredotočite na svoju vožnju. Pažljivo odabrani neutralni raspon unutarnjih boja i materijala pruža maksimalnu kompatibilnost s vanjskim rasponom boja. Unutrašnjost tkanine u crnoj boji standardna je, a na raspolaganju su još dvije dodatne kombinacije boja.

Noćne vožnje uvijek čine posebno iskustvo vožnje. Suptilna, fino podešena plava LED ambijentalna rasvjeta pružaju ugodno osvjetljenje vašem putovanju.

Cjenovnik, tehničke karateristike, katalog

Dokument Naziv Link
PDF dokument Cjenovnik Bayon
PDF dokument Katalog Bayon
PDF dokument Specifikacije Bayon